Prestigiosul casa de ceai francez de mai mulți ani păstrează statutul de lider în segmentul premium, inclusiv datorită calității excelente. Compania își prețuiește reputația și rămâne fidelă principiului principal-ceaiul de frunze impecabil nu trebuie aromatizat cu aditivi artificiali.

Marca Betjeman & Barton are rădăcini rusești, care pot fi văzute după numele celor mai bune soiuri: Pescărușul I. compania a fondat copiii aristocrației rusești, care după revoluție a trebuit să se stabilească în Franța, părăsind Rusia.

În gama de brand popular, o mulțime de soiuri cu arome unice, de neegalat. Calitatea ceaiului Betjeman & Barton este confirmată de certificatele corespunzătoare. Cu toate acestea, cea mai bună recomandare este recunoașterea celor mai capricioase gurmanzi din întreaga lume.

De exemplu, aceste ceaiuri sunt servite oaspeților în restaurantele de elită ale hotelului Monte Carlo. Celebrul bucătar Alan Dukas le oferă vizitatorilor instituției sale prestigioase: politicieni, oameni de afaceri, reprezentanți ai familiei regale, vedete de showbiz. Soiurile de ceai delicios Betjeman și Barton comandă Elite în restaurantele Hyatt, Astor, Hotel de Paris, Marriott, Crillon, Intercontinental, Ambassador și altele.

Ceaiul delicios al acestui brand nu poate lăsa indiferenți. Sortimentul Betjeman și Barton va găsi cu siguranță un soi care va deveni favoritul tău. Și dacă ceaiul brandului Betjeman & Barton preferă prințul Charles, știe și iubește majoritatea aristocraților englezi, deja vorbește foarte mult.