SMARTCORNER

Online Magazin

 

„Ceaiul nu poate fi învățat dintr-o carte, ci doar din inimă.”

Pasionați de oameni frumoși și de a descoperi mereu locuri noi, îți aducem, prin magazinul nostru online, o varietate unică de ceaiuri și cafea, alese cu grijă din toate colțurile lumii.

SMARTCORNER

Despre

 

Am adunat zeci de varietăți de băuturi calde pentru tine, fiecare cu povestea sa. Născute sub soarele Indiei și Japoniei, pe versanții de munte din China și Ceylon, Smart Corner îți permite să faci o excursie în cele mai exotice locuri din lume, deoarece alegerea ceaiului în magazinul nostru este grandioasă. Și pentru ca experiența ceaiului și a cafelei să fie cât mai simplă și plăcută, iți oferim și o gamă completă de accesorii pentru depozitare, preparare și servire.


Cafea

 

Bazzara este o cafea de calitate superioară, produsă în Italia, pentru cele mai exigente gusturi. Adevărații cunoscători ai aceste cafele pot enumera fără încetare virtuțile băuturii: gustul și aroma intensă, calitățile deosebit de revigorante, capacitatea de a face în fiecare dimineață o zi bună, una festivă.

Vezi produse


Accesorii

 

Pentru ca experiența ceaiului și a cafelei să fie cât mai simplă și plăcută, iți oferim și o gamă completă de accesorii pentru depozitare, preparare și servire.

Vezi produse